Priligy Generiek 30, 60 mg OTC online

Priligy is een naam voor medicijnen die worden gebruikt om de geslachtsgemeenschap te verlengen. In termen van hun effect op het lichaam zijn ze niet vergelijkbaar met Viagra en zijn generieke geneesmiddelen. Door pillen te nemen, kun je het begin van een orgasme vertragen, waardoor de ejaculatie aanzienlijk wordt vertraagd. Er is een breed assortiment Priligy op de markt, waarvan Dapoxetine een van de meest populaire is. 

Wij bieden u aan om een generieke te kopen Priligy op elk gewenst moment, waarvoor u alleen een verzoek op de website hoeft achter te laten. De levering van de bestelling wordt uitgevoerd op elke manier die voor de klant geschikt is. Wij werken met betrouwbare leveranciers en bieden gunstige prijzen voor generieke geneesmiddelen. Bestellen zonder recept en privacy van de klant maakt samenwerking met een online apotheek nog voordeliger.

Priligy Generiek 60mg

Pakket Prijs Per Pillen Sparen Bonus
60 x 10 pillen
45.36
€ 4.54 € 0 - Kopen
60 x 20 pillen
€ 90.83 / 73.63
€ 3.68 € 17.2 + 4 pillen Kopen
60 x 30 pillen
€ 136.07 / 101.57
€ 3.39 € 34.5 + 6 pillen Kopen
60 x 60 pillen
€ 272.14 / 174.34
€ 2.91 € 97.8 + 8 pillen Kopen
60 x 90 pillen
€ 408.69 / 252.99
€ 2.81 € 155.7 + 10 pillen Kopen
60 x 120 pillen
€ 544.61 / 325.01
€ 2.71 € 219.6 + 10 pillen Kopen
60 x 180 pillen
€ 816.8 / 471.2
€ 2.62 € 345.6 + 10 pillen Kopen

Doel en kenmerken van het generieke geneesmiddel Priligy

Priligy wordt meestal gebruikt door mannen die te maken hebben met ongecontroleerde ejaculatie. Vroege ejaculatie kan leiden tot verlies van zelfvertrouwen. Vaak wordt het de oorzaak van psychisch ongemak. Door pillen te nemen, kan een man de geslachtsgemeenschap aanzienlijk verlengen en zijn partner plezier bezorgen. De kwaliteit van het orgasme leidt niet als het wordt uitgesteld. Priligy is zeer effectief en niet verslavend, zelfs als het regelmatig wordt ingenomen.

Hoe de generieke Dapoxetine werkt

Priligy is gebaseerd op het gebruik van Dapoxetine. Deze component blokkeert serotonine. Dit hormoon hoopt zich op tussen neuronen, wat leidt tot een toename van hun gevoeligheid, dus seksuele stimulatie leidt al snel tot het begin van de ejaculatie. Door chemische reacties te vertragen en serotonine te blokkeren, stelt Dapoxetine u in staat het moment van ejaculatie uit te stellen voor het plezier van beide sekspartners. Priligy zorgt voor een langere geslachtsgemeenschap zonder negatieve effecten op het centrale zenuwstelsel of het voortplantingssysteem.

Inname van Dapoxetine De

medicatie moet worden ingenomen in strikte overeenstemming met de aanbevelingen van de behandelend arts. De tablet moet 1 uur voor het begin van de seks worden ingenomen. Om het begin van het effect te versnellen, moet u het drinken met een glas schoon water. Ook wordt de snelheid van accumulatie van het medicijn in het bloed beïnvloed door het dieet van de man. De overvloed aan vet voedsel voor het gebruik van de pil zal het begin van het gewenste effect vertragen.

Wat moet u nog meer weten voordat u begint?

Generieke Priligy is niet geschikt voor patiënten met een voorgeschiedenis van de volgende ziekten:

 • hartziekte;
 • ziek sinus syndroom;
 • ischemische ziekte;
 • nier- of leverfunctiestoornis.

Elk van deze ziekten moet worden vermeld op de afspraak met uw arts.

Dosering en toediening van Priligy

Generieke Dapoxetine tabletten zijn verkrijgbaar in verschillende doseringen. Gewoonlijk hebben medicijnen met Dapoxetine in de samenstelling 30, 60, 90 mg werkzame stof. De optimale dosering is 60 mg. Beginners kunnen de 30 mg Dapoxetine tabletten in de formulering gebruiken om de effecten van de stof op het lichaam beter te testen. Het wordt niet aanbevolen om de dosering van 90 mg te overschrijden.

Interactie met andere geneesmiddelen

Priligy en alcohol zijn niet compatibel. Ethanol kan de bijwerkingen van Priligy meer uitgesproken maken, in het bijzonder kan de patiënt slaperigheid, verminderde activiteit en duizeligheid ervaren. Andere medicijnen kunnen ook de uitkomst van Priligy beïnvloeden:

 • CYP3A4-blokkers;
 • serotonine heropname blokkers;
 • monoamine oxidase remmers;
 • antidepressiva.

Een volledige lijst van geneesmiddelen waarmee Dapoxetine niet wordt gecombineerd, kunt u overleggen met uw arts.

Contra-indicaties Priligy-

tabletten mogen niet worden ingenomen door patiënten met individuele intolerantie voor Dapoxetine of hulpstoffen in de medicatie. Een contra-indicatie is ook de leeftijd van de patiënt tot 18 jaar. Dapoxetine is niet geschikt voor de behandeling van seksuele disfuncties bij vrouwen. Psychische stoornissen of depressie verhinderen ook het starten van de behandeling. Dapoxetine tijdens de kuur kan leiden tot enkele bijwerkingen, waaronder verminderd gezichtsvermogen en flauwvallen. Om deze reden kan de impact op het transportbeheer behoorlijk groot zijn.

Priligy en hun bijwerkingen

Bijwerkingen van het lichaam worden meestal veroorzaakt door zelfmedicatie. De meeste patiënten die negatieve effecten hebben laten zien, klagen over de volgende gezondheidsproblemen:

 • slaperigheid;
 • tachycardie;
 • lage druk;
 • kortademigheid;
 • rood gezicht.

Generieke bijwerkingen zijn mild en hebben zelden medische behandeling nodig. Om de intensiteit van hun manifestatie te verminderen, moet u de echte medicijnen gebruiken die op onze website worden gepresenteerd. We zijn altijd blij om u een brede selectie pillen te bieden om de potentie te vergroten.

Overdosering van Priligy

Overdosering is zeer zeldzaam. Het gaat meestal gepaard met symptomen van drugsvergiftiging. In geval van een overdosis worden maagspoeling of absorptiemiddelen voorgeschreven. Symptomatische therapie blijft de meest effectieve manier om negatieve effecten te elimineren.

Opslag van medicijnen om seks te verlengen De

opslag van medicijnen met Dapoxetine dient in overeenstemming te zijn met de aanbevelingen van de fabrikant. Meestal wordt hiervoor een droge en ontoegankelijke plaats gebruikt, waar de temperatuur tot 30 graden blijft. Neem geen tabletten meer in na de vervaldatum die staat vermeld op de originele verpakking.

verantwoordelijkheid van

De Priligy is medische producten en mag alleen worden ingenomen na overleg met een arts. De informatie op de site mag uitsluitend voor informatieve doeleinden worden gebruikt. De toediening is niet verantwoordelijk voor het optreden van negatieve effecten tijdens zelfmedicatie met geneesmiddelen met Dapoxetine.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop