Levering

VERZENDING EN LEVERING WAAR KAN IK

DE GENEESMIDDELEN BESTELLEN?

Er zijn praktisch geen beperkingen op dit punt. Of je nu in de stad of op het platteland woont, de boodschapper zal je bereiken.

Hoe kan ik de producten en hun levering betalen?

U kunt het vervoer van uw medicijnen vanuit onze apotheek per bankoverschrijving betalen met MasterCard en Visa-kaarten. Het zijn erg handige betaalmethoden.

Wanneer kan ik mijn medicijnen verwachten?

Bestellen op de website van de apotheek is heel intuïtief en gemakkelijk. We proberen onze klanten tevreden te stellen, ook op het gebied van leveringssnelheid. Het duurt 1 tot 3 dagen om een ​​medicijnorder uit te voeren. Dit proces duurt meestal 24 uur, maar we bieden ook een maximale veiligheidslimiet. Wij controleren het liefst alles nog een keer zodat de klant 100% tevreden is.

Afhankelijk van de gekozen bezorgmethode kan het pakket binnen maximaal 21 dagen na bestelling geleverd worden. De koeriers informeren de klant dat ze het pakket zullen vergezellen om een ​​geschikte datum voor de aankomst van de zending af te spreken of om te bevestigen dat de persoon naar wie ze het pakket vervoeren, thuis is.

Wat zijn de verzendkosten?

Het is echt een individuele kwestie, afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket. Natuurlijk kun je kijken naar de grootte en het gewicht van individuele koeriersbedrijven, maar dat is niet nodig. Nadat het medicijn aan het winkelwagentje is toegevoegd, berekent de apotheek de verzendkosten voor ons, afhankelijk van de koerier die we hebben gekozen.

Klanttevredenheid gegarandeerd!

Wij richten ons niet alleen op uitstekend klantcontact, maar ook op orderafhandeling. Als de koerier of de Poolse Post het regelt, antwoord dan onmiddellijk en laat het ons per e-mail weten.

Wij beantwoorden graag al uw vragen over verzending en levering.

De bezorging is afhankelijk van de gekozen bezorgmethode.

EU-prioriteitspost:

Bezorgtijd in het Schengengebied >> 6 – 14 werkdagen

Prijs – 20 euro (niet meer dan 200 pillen)

DHL-post:

Levertijd in het Schengengebied >> 5 – 8 werkdagen

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop