Vaak gestelde vragen

Veelgestelde vragen over online apotheek

 • Wat moet ik doen als een deel van mijn bestelling ontbreekt of als het medicijn niet is wat ik heb besteld?

  Mocht je producten ontvangen die je niet hebt besteld of een tekort aan medicijnen hebben, dan is het allerbelangrijkste natuurlijk om niet zenuwachtig te zijn en onze klantenservice per e-mail op de hoogte te stellen. We zullen ons best doen om de situatie snel en efficiënt op te lossen.

 • Wat moet ik doen als mijn pakket beschadigd is?

  Als het pakket beschadigd is, moet het door de koerier worden gecontroleerd en als de producten beschadigd zijn, moet er een schaderapport worden opgemaakt. Bedenk dat ook als we vergeten een dergelijk document te schrijven, de klacht alsnog in behandeling wordt genomen. Het is alleen mogelijk om een ​​ongeopend pakket aan te vragen, het is dus noodzakelijk om de pakketten te controleren in het bijzijn van de koerier, anders is de apotheek niet verantwoordelijk voor beschadigde producten, ook al heeft de koerier ze niet correct afgehandeld.

 • Ontvang ik een bericht van voltooiing van mijn aankopen?

  Ja tuurlijk. Deze service bieden wij ook aan onze klanten.

  Dit is informatie over de status van de bestelling. Een bericht met informatie over de locatie van het pakket kan worden verzonden naar een mobiele telefoon of een e-mail. Het hangt gewoon af van de voorkeuren van de koper.

 • Hoe lang moet ik wachten op de bestelde producten?

  We maken er geen geheim van dat de snelheid van levering onze prioriteit is. We begrijpen dat niemand graag te lang wacht, vooral niet met medicijnen die zijn ontworpen om het seksleven van een cliënt te verbeteren. We voltooien bestellingen binnen 1-3 dagen, maar u moet zich ervan bewust zijn dat deze maximale limiet slechts een veiligheidsmaatregel is, aangezien verzending meestal zo snel mogelijk is.

  De maximale levertijd voor medicijnen is 21 dagen. Nogmaals, deze tijd is erg overdreven en wordt alleen gegeven in het geval van veel bestellingen of onverwachte willekeurige gebeurtenissen.

 • Hoeveel moet ik betalen voor verzending en welke verzendmethoden kan ik kiezen?

  Alle informatie over bezorgkosten en beschikbare verzendmethoden (post, koerier, pakketkantoor, etc.) is te vinden op het tabblad “Verzending en levering”.

 • Kan ik de bezorgmethode wijzigen?

  Ja, u kunt het afleveradres wijzigen totdat de bestelling niet meer wordt verwerkt. U kunt dit controleren op de website van de apotheek of door ons een e-mail te sturen.

  Als er wordt gekozen voor een duurdere bezorgmethode, moet de klant het verschil bijbetalen. Als je de bezorgmethode wijzigt naar een goedkopere, betalen we het verschil in het bedrag terug.

  Wel vragen wij om een ​​zorgvuldige en zorgvuldige aankoop en de keuze van de leveringswijze. Natuurlijk kunnen we de levering tot op zekere hoogte wijzigen, maar dit brengt ons werkende systeem in de war, wat in extreme gevallen kan leiden tot vervelende situaties zoals vertragingen en fouten.

 • Kan ik het afleveradres wijzigen naar een ander adres dan het adres dat bij de registratie / eerste bestelling is opgegeven?

  Ja, het is mogelijk om het afleveradres te wijzigen zolang we geen andere aankopen hebben gedaan of als de bestelling nog niet is verwerkt. Dit kunt u eenvoudig en snel controleren en wijzigen in uw geregistreerde account op onze apotheekwebsite.

 • Kan ik mijn bestelling annuleren en wanneer?

  U kunt een bestelling annuleren zolang deze niet is gemarkeerd als “Bestelling in uitvoering”. Als uw aankopen nog niet zijn verpakt, kunt u uw bestelling annuleren op de website van de winkel door ons een e-mail te sturen.

 • Wanneer en hoe moet ik betalen voor de producten die ik heb besteld?

  Het is mogelijk om medicijnen te betalen met MasterCard-, Visa- en AmericanExpress-kaarten, afhankelijk van welke optie het meest geschikt is voor de klant. Bij betaling per bankoverschrijving maakt de klant het geld over van zijn rekening naar de apotheekrekening op het moment van de bestelling. Wij verzenden de medicijnen zodra de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Er is ook een tweede optie, die ook wordt besproken in punt 13. De klant kan een gescande overschrijvingsbevestiging sturen naar het elas apotheekadres wlasnaapteka.com, dat zich op de transactiepagina bevindt. Deze oplossing versnelt de orderafhandeling.

 • 0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop